24 Buc Silicon Reutilizabile Paie Capacul Colorat Praf-Dovada Paie Plug De 10Mm Paie Bucătărie Acasă Decor Petrecere

Bucatarie,Sala De Mese Si Bar

s1276

În stoc

40.98lei
53.90lei

24 Buc Silicon Reutilizabile Paie Capacul Colorat Praf-Dovada Paie Plug De 10Mm Paie Bucătărie Acasă Decor Petrecere

primi silicon paie de baut capace în 12 culori diferite, care includ alb, violet, portocaliu, kaki, verde, roz inchis, roz deschis, galben închis, galben deschis, albastru inchis, albastru deschis, cyan.

pai capacul de acoperire sunt realizate din silicon de calitate, care este moale și durabil, nu este ușor să se deformeze, rupe sau sparge, non-toxic si nu are miros, bun efect de etanșare, reutilizabile. (pachetul nostru include doar silicon paie, dopuri, nu paie.)

se potrivesc pentru diferite tipuri de 10mm/8 mm paie, sticlă paie, paie de unica folosinta, din oțel inoxidabil, paie, etc. (Asigurați-vă că pentru a măsura dimensiunea de paie înainte de a cumpăra.)

Pai plug pot fi fixate direct pe paie, și poate fi direct eliminate atunci când se utilizează paie.Pai capac de acoperire poate evita praful și scuipat în aer, previne, de asemenea, tantari de la intrarea cupa de apă, și păstrează paie și cupa de igienă.

Pai sfaturi capacele pot fi utilizate în interior și în aer liber activități, potrivite pentru birou, scoala, masina, avion, bar, mersul pe jos, camping, drumetii, etc. De dimensiuni mici și ușor, ușor să pună în buzunare, genți de mână, care sunt ușor pentru a accesa în orice moment.

Cantitate:24buc/36buc

Culoare:Multicolor

Material:gel de Siliciu

Dimensiune:10mm/8mm

Conținutul Pachetului:

24 x paie capac

/

36 x paie capac

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală