Perie De Păr Mâner Din Lemn Natural Boar Bristle Bărbați Barba Pieptene De Coafare Detangling Îndreptare Pieptene De Masaj, Salon De Frizerie Unisex

Frumusețe & Sănătate

s12332

În stoc

7.76lei
12.97lei

Caracteristici:

1.Pentru barba și părul scurt: recomandat pentru parul & barba tipuri.ideal pentru scurte păr de pe cap, barba îngrijit de păr, barbișoane, mustăți și mai mult.folosi pentru spalatul subțire, fin sau gros.

2.Reduce barba mâncărime, perie moale peri delicat reduce barba mancarime si exfoliaza pielea ta.îndreaptă-ți barbă.o barbă grooming kit esențiale.

3.Înmoaie barba ta: toate materiale naturale face un perfect moale boar perie pentru barba de îngrijire care se înmoaie barba ta ca să-l utilizați.

4.Un cadou pentru barbati: ideal pentru barbati crearea lor barba kit.perie moale este foarte bun pentru pielea sensibila sau pentru oameni care nu au deținut o barbă perie.cadoul perfect pentru ziua tatălui.

5.Robust maner din lemn: facut din lemn real.suficient de puternic pentru a rezista la rigorile bărbătești îngrijire.puterea se poate baza pe când styling păr gros, păr aspru & indisciplinat mustati.

Caietul de sarcini:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Culoare: Ca imagine arată

Dimensiuni: Ca imagine arată

Material: Boar Bristle+Lemn

Cantitate: 1 buc

Pachetul include:

1 X Perie De Păr

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat pe poze.

2. Te rog, iartă-1cm/0.39"-3cm/1.18" măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material: Lemn