Creative 3D Notepad Memo Pad Omoshiroi Bloc de Hârtie 3D Sculptură Beijing Badaling Great Wall Modelul Note de Birou Decora Cadouri

Notebook-Uri & Scris Tampoane

s12152

În stoc

119.77lei
171.11lei

Design simplu: Această lucrare sculptate notă masă a adoptat un stil de design simplu, care este foarte în conformitate cu estetică modernă.Designul simplu face, de asemenea, modelul tridimensional hârtie sculptură pad mult mai durabil și nu este ușor să devină caduce.

Materiale ecologice: modelul este realizat din hartie ecologice materiale, ecologice, fără gust și degradabile.Acesta nu numai că are o textură bună și atinge, dar, de asemenea, ecologic, în conformitate cu moderne exercitarea oamenilor de protecție a mediului și de dezvoltare durabilă.

Aspect frumos: Acest lucru de trei-dimensional de hârtie sculptate notă de masă este fabricat din deosebita lucrare de sculptură în tehnologia și designul său unic și rafinat ambarcațiunile de a face un decor foarte frumos, care poate adăuga o mulțime de scoate în evidență la camera.

Funcționale și practice: În afară de a fi un ornament, acest lucru de trei-dimensional de hârtie sculptură pad are, de asemenea, funcții practice.Acesta poate fi folosit ca o notă de lipicios, astfel încât să puteți înregistra trivia și inspirație în viața de zi cu zi.

Puternic sentiment de trei-dimensional: acest oraș de perete model tridimensional hârtie sculptură pad-ul este foarte puternic, se folosește hârtie superb sculptură tehnologie, astfel încât acesta prezintă o foarte realist efect tridimensional, de a face oamenii să se simtă ca și cum acestea sunt într-o lume magică.

Nume produs: Nu calendar nu se poate lipi de perete model tridimensional hârtie sculptură pad

Dimensiune produs: 9x9x5.13 cm /3.54x3.54x2.02 cm

Culoare produs: Albastru

Strat de hârtie: 320g

Pachetul include: 1 buc calendar non-adeziv de perete model tridimensional hârtie sculptură pad

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Să aveți o zi frumoasă!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Stil: Tampoane Memo
  • Caracteristică: Frunze Vrac
  • personalizate: No
  • Origine: China Continentală
  • Adeziv Sau Nu: No
  • Magnetism: No
  • Funcția: Decor