Anti-Orbire ȘTIULETE de LED lumina Reflectoarelor 7W Aluminiu Sufragerie, Birou, Dormitor de Iluminat Pistol Negru+Alb 4000K

Lumini Plafon Și Fanii

s119041

În stoc

62.27lei
75.95lei

De Plafon cu LED-uri de Lumină de economisire a energiei și de protecție a mediului, nu flicker, Nu IR, Nu UV, radiații, poluare.Tensiunea de lucru este AC100-240V, 50/60Hz, potrivit pentru întreaga lume iluminat.

LED Lumina Plafon a fost conceput cu premium, high-end spațiu în mintea de la domiciliu, pentru birouri și oriunde doriți pentru a obține o combinație de ultimă oră de iluminat de performanță în cazul în care aveți nevoie de ea cu mai moale evidenția pe tavan.

LED Lumina Plafon cu iluminare unic efect, acesta oferă impresionant uniformitatea de lumină, cu lumină frumoasă proiectat echilibru naturale și oferă lumină strălucitoare, stimularea 120LM/W eficacitate.Acest LED Lumina Plafon poate fi înclinat în poziția lumina exact acolo unde este necesar, arată off marfa în cea mai bună lumină.

Acesta oferă 90% transmisie a luminii de la lentilă de sticlă optică.Sa inclinabila formular vă permite să poziția lumina să "arate" marfa la cel mai bun.

LED Lumina Plafon este o suprafață montat corpuri de iluminat, care este super-rapid de instalat care simplu de fixare care răsucire și blocare în loc.Potrivit pentru casa, birouri, clădiri comerciale, ospitalitate, servicii medicale, magazine de vânzare cu amănuntul, iluminat de accent și proiecte speciale care necesită un elegant LED upgrade tradiționale panouri de plafon.

Tip De Element:Spoturi

7W dimensiuni: 85x70mm

Gaura dimensiune: 75 mm

Unghi De Înclinare:36°

Temperatura de culoare:3500K/4000K

Indicele De Redare A Culorilor(Ra):98

Sursă de lumină:LED

Suport Dimmer:da

Soluții de iluminat de servicii:Iluminat și circuite de design

Aplicație:Acasă,La Birou,HomeOffice,Living,Dormitor,Sufragerie

Design Stil:Modern

Durata de viata (ore):50000

Timp de lucru (ore):50000

Tensiune de intrare(V):AC85-260V

Lampă De Corpul Material:Aluminiu

Tipul de bază:COB

Clasificare IP:Ip20

Culoare:negru+alb

Conținutul Pachetului:

1 x ȘTIULETE de LED lumina Reflectoarelor

1 x LED Driver

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Origine: China Continentală