Multifuncțional Vagabond Geanta Crossbody, Geantă De Umăr Mare Capacitate Impermeabil Mini Casual Daypack Pentru Naveta Călătorii De Afaceri

Pantofi De Sport,Imbracaminte Si Accesorii

s117628

În stoc

65.87lei
119.77lei

Multifuncțional hobo geantă oferă un transport confortabil experiență datorită curea ajustabilă care poate fi purtat de mână, pe umăr sau pe spate.

Caietul de sarcini:

Nume: Femei Rucsac

Material: Oxford pânză

Culoare: negru, maro

Gen: Feminin

Dimensiune produs: despre 32x31x17cm/12.6x12.2x6.69 de centimetri

Greutate: 410 grame

Lista De Ambalare:

1* Femei Rucsac

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Mare Cameră de Depozitare: Acest femei rucsac are spațiu suficient pentru a ține cărțile, laptop-uri, foldere și mai mult, cu mai multe compartimente principale si buzunare pentru a păstra elementele de organizat și sigur.

2.Ușor de Utilizat: Cu îngroșată bretele și spate tampoane, acest rucsac ofera un confort sporit pentru utilizatori.Reglabil de proiectare efort dedicat pentru diferite tipuri de corp, în timp ce capitonat realizarea experiență asigură un confort maxim pe tot parcursul zilei.

3.Bine Făcut: să Îmbrățișeze eco-prietenos cu femeile noastre rucsac fabricat din reutilizabile și Oxford impermeabil tesatura.Texturii fine și rezistente la uzură de design face mai durabil alegere.

4.Mai multe Aplicații: de Catering la nevoile diverse, Femeile noastre Rucsac este ideal pentru călătorii de afaceri, naveta, excursii, sau de călătorie.Sale simple și de mare capacitate de design este perfect pentru păstrarea trebuie să-haves organizate în aer liber.

5.Utilizare multifunctionala: femeile Noastre rucsac este proiectat cu versatil moduri de a purta de mână, umăr sau în spate.A experimenta confortul si usurinta deoarece deține 15-inch de calculator, documente și trebuie să-haves.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: liilaimic
  • Numele Departamentului: FEMEI
  • Origine: China Continentală
  • Material: BUMBAC