Piese Pentru Roborock S7 Maxv Ultra / S7 Pro Ultra Aspirator, Accesorii Kit Inclue Cu Role Perie Filtru

Electrice Friteuze

s11406

În stoc

100.18lei
128.43lei

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

[Adaptive Model]PENTRU Roborock s7 maxv Ultra accesorii sunt compatibile cu S7 MaxV Ultra / S7 Pro Ultra aspiratoare Robot, nu sunt compatibile cu alte aspiratoare robot, vă rugăm să confirmați model de aspirator înainte de cumpărare.

[Set] PENTRU Roborock s7 maxv super accesorii pentru a satisface înlocuitorul tău are nevoie și de a salva timp și costuri.

[Prima calitate] principalele role perie și silicon perie laterală sunt realizate din materiale de înaltă calitate, iar filtrul este realizat din clasa H13 hârtie de filtru.Se poate filtra 99,97% din praf și moloz.Ea are aceeași calitate ca produse și are super-puterea de curățare. potrivit pentru covoare și diverse podele dure.

[Îngrijire]puteți instala cu ușurință PENTRU roborock s7 maxv Ultra accesorii, fără a utiliza orice instrumente.Partea perii sunt realizate din cauciuc și pot obține stors în timpul transportului.Ele pot fi restaurate prin înmuiere în apă caldă timp de 15 secunde.Pentru a păstra aspirator de lucru eficient, înlocuiți S7 piese de schimb la fiecare 3 luni.

Material: cauciuc

culoare: așa Cum se Arată

Conținutul Pachetului:

1 x perie de Rulare

1 x Mare viteză perie

4 x sac de Praf

4 x cârpă de șters

8 x perie Laterală

5 x Filtru

2 x perie de Curățare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală