LED-uri cu Efect de Flacără Bec Decorativ Dinamic Foc Becuri de Porumb Bec Creative Pâlpâie timp de Emulare Decor Lampă cu LED-uri de Iluminat

Lumini & Iluminat

s113646

În stoc

23.61lei
33.74lei

Decoratiuni De Exterior

Foc bec led ca flăcări de gaz, să casa ta arata mai misterios și frumos.

Decoratiuni Interioare

Atunci când Aprinde O Flacără de Foc Becuri,Și Apoi cu Muzică de Jazz, și de a Ajuta să dormi mai bine, scoate Singurătatea Din Sufletul Tău.

♥4 MODURI: a flăcării modul de emulare,modul de respirație,general modul de lumină și gravitație induse de modul.Atunci când porniți/opriți bec,puteți vedea că modul va fi schimbat.

♥LED-uri cu Efect de Flacără Bec tip a se potrivi toate standard E27and B22 hold-suruburi.

♥În condiții de SIGURANȚĂ și ECOLOGICE de ECONOMISIRE a ENERGIEI:LED-uri cu Efect de Flacără Bec simulează naturale flacără, flacără pâlpâitoare becuri, nici o flacără deschisă, nu UV și radiații infraroșii.Tensiunea de intrare este de 85-265v.Economisi 90% din energie electrică de la tradițional flacără becuri, de a salva de energie electrică și de a salva bani.

♥UTILIZARE RECOMANDARE: Pentru o mai bună flacără pâlpâitoare eficient , instalați becul într-o sticlă mată umbra, felinar, lampa de sare etc. Artificial Vii Foc, Dinamic, în Mișcare Flacără, Simula Natura Focul Pâlpâie Flacăra, minunat Înlocuirea Tradiționale de Gaze Felinar.

♥APLICAȚIE: Ideal pentru decoratiuni, Dormitor, Living, Bar, Hotel, Cluburi de Noapte, Grădini în aer liber, Restaurant, Coffee shop, Vile, decoratiuni de Nunta, Petrecere, Biserica, Castelul și mai mult.Decorative bec, cald flacără culori decora spatiul tau si da-o zonă liniștită, romantică și moment de relaxare.Caietul de sarcini:

Tip de produs: LED-uri cu efect de Flacără Bec

Forma Tip: Tubular

Dulie Bec: E27/B22

De iluminat Putere: 1.8 W (150 lumeni )

CCT: 1400K (Adevărat Foc de Culoare)

Tip:inducție Greutate modul, trei-stop modul Pachetul Include:

1 x Sta-up-uri Asistent Dispozitiv.Note:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tipul De Bază: G4
  • Certificare: CCC
  • Temperatura de culoare: Alb cald (2700-3500K)
  • Numărul De Model: LED-uri cu Efect de Flacără Bec
  • Nume De Brand: isfriday
  • Caracteristici: flacără de lumină bec
  • Cerere: În aer liber
  • Tip De Element: Becuri Neon
  • Tensiune: 85-265V