Dulce Femeile Flori Papuci Lavabile Memorie Spuma Papuci Moi pentru Birou Nunta, Vacanta, Agrement

Pantofi pentru femei

s11315

În stoc

81.30lei
111.39lei

H9 Dulce Femeile Flori Papuci Lavabile Memorie Spuma Papuci Moi de Baie Dormitor Living H9

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

Material: Lenjerie de sus, EVA unic, prietenos cu pielea acasă, papuci de casă face să te simți proaspăt și respirabil în fierbinte de vară.

Căptușeală din pânză+EVA Talpa: Moale și piele-friendly lenjerie de pat din bumbac captuseala este respirabil și de sudoare wicking.De înaltă elastic EVA unic, extrem de confortabil de purtat.Ușor și durabil, inodor, ține-ți picioarele respirabil și uscat!

Design: de Înaltă unic și non-alunecare de proiectare a ajuta la reducerea presiunii piciorușului și eficient de a proteja degetele de la picioare.Și drăguț model floare te face sa arate plin de viață și drăguț.

Anti-Alunecare & rezistent la apa: textura unica crește foarte mult frecarea cu solul, nu va aluneca chiar dacă pas pe spuma apei, protejează pe deplin de siguranță.

Ocazie: papuci de Vara sunt potrivite pentru baie, dormitor, living, birou, nunta, vacanta, timp liber și mai mult, o alegere excelentă pentru viața de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

Material: Lenjerie De Pat

Singurul material: EVA

Dimensiune,A Sugerat Dimensiunea

36-37,35-36

38-39,37-38

Note:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.Pachetul Include:

1 Pereche de Papuci

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim gratuit sau exprima de transport maritim care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Dacă aveți orice întrebări despre comenzi, vă rugăm să ne contactați în primul rând, va vom oferi satisface răspunsul.Pentru sprijinul dumneavoastră este forța noastră de conducere.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Pantofi Tip: Slide-uri
  • Nume De Brand: Swokii
  • Material De Sus: De cânepă
  • Toc De Tip: Plat cu
  • Origine: China Continentală
  • Locul Aplicabile: Interior
  • Înălțime Toc: Mici (1-3cm)
  • Sezon: Primavara/Toamna