48PCS 5 Inch Scroll Saw Blade Pin End Lame de schimb pentru prelucrarea Lemnului Instrument Pentru Lemn Metal

Scule Electrice

s112667

În stoc

46.37lei
71.31lei

48PCS 5 Inch Scroll Saw Blade Pin End Lame de schimb pentru prelucrarea Lemnului Instrument Pentru Lemn Metal

Aceste parcurgere a văzut lame sunt realizate de înaltă calitate din oțel carbon SK5, cu duritate mare si rezistenta la uzura, ceea ce le face extrem de durabil, de tăiere precis, robust și de lungă durată.

Scroll pânze de ferăstrău ușor de instalare și manevrare ușoară, ușor de utilizat și extrem de durabil.Ele pot fi folosite pentru măsurători precise de taiere de hard/soft pădure, plastic, cupru și alte metale moi.

Precis lustruire de dinți de ferăstrău este conceput pentru a accelera procesul de tăiere și de a îmbunătăți eficiența tăierii.Diverse dinte forme sunt proiectate pentru a fi rapid sau amendă de tăiere, și diferite dimensiuni de pânze de ferăstrău sunt potrivite pentru tăierea diferitelor materiale.

Aceste scroll pânze de ferăstrău sunt potrivite pentru utilajele care necesita 5 inci pin end lame.Ele sunt perfect compatibile cu WEN 3921 3922 3923, compatibil cu TACKLIFE, compatibil cu Magazinul Fox, compatibil cu SKIL, compatibil cu Rikon, compatibil cu Sears Artizan, compatibil cu Penn state, compatibil cu Ryobi SC165VS și toate 15în si 16v.

Performanță superioară: Coping văzut lamele sunt realizate din oțel carbon SK5, anti-rugina, duritate mare, nu este ușor de a sparge, ascuțit, puternic și durabil.Ele pot oferi precisă și tăieri curate.

Utilizări Multiple: Diverse dinte modele de repede sau de bine la tăiere, și dimensiuni diferite de puzzle-lamele au un scop diferit.Puteți alege dreptul de ferăstrău în funcție de materialul sunteți de tăiere sau în scop de muncă.

Cantitate adecvată: pachetul include 48 buc scroll ferăstrău cu diferite TPI și scop.Cantitate suficientă pentru a satisface nevoile de zi cu zi și de tăiere diferite cereri.

Lista De Piese:

12 x 10 TPI pânze de Ferăstrău

12 x 15 TPI pânze de Ferăstrău

12 x 18 TPI pânze de Ferăstrău

12 x 24 TPI pânze de Ferăstrău

Nume Produs: Scroll Saw Blades

Dimensiune: 5 cm

Cantitate: 12 buc 10 TPI, 12 buc 15 TPI, 12 buc 18 TPI, 12 buc 24 TPI (48pcs în total)

Culoare:negru

Material:oțel

Conținutul Pachetului:

1 set x Scroll Saw Blade Set

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Timp de livrare:

Tot de produs putem de transport în termen de 5~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Timp de livrare: din Cauza de forță majoră factori: uragane, furtuni afecta bilete de avion.Ceea ce duce la logistica întârzieri.Suntem vanzatori cinstit, nu te va lasa sa suferi nici o pierdere.Vă rugăm să dați companie de logistica de un pic de timp de procesare, așteptăm pachet pentru a ajunge la partea ta.Dacă logistica informații ajunge la oficiul poștal local: Dacă oficiul poștal local nu nu contacta, vă rugăm să contactați oficiul poștal local, cât mai curând posibil, pentru a primi pachetul.În caz contrar, ore suplimentare primirea de colete, oficiul poștal local va returna coletul, consecințele de auto-responsabilitate.Protecție timp: Când am terminat momentul expedierii, dacă produsul de protecție a perioadei de funcționare, vă rugăm să extindă protecția produselor perioadă de unul singur sau să ne contactați, vă Rugăm să nu deschizi disputa direct.

Când primiți bunuri, dacă există orice problemă, vă rugăm să ne contactați, și nu deschide direct litigiu.Promitem că vă vom oferi un soluția mulțumit după ce am confirmat-o.Avem, de asemenea, vă va oferi o evaluare pozitivă.Sincer vă invităm să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5 Stele .Când vă arate frumos imagine pe zonă feedback-ul vă rugăm să trimis mesaj, spune-ne, urmatoarea comanda contactati-ma, va fi o suplimentare de surprize.

Q: Cum pot urmări coletul meu?A: puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Q: de vânzare cu amănuntul sau en-gros pentru oferta de pret en-gros dacă am o mulțime de elemente?O: dacă aveți nevoie pentru a cumpara o multime de elemente de la aceeași oră, vă rugăm să contactați-mă în primul rând.eu vă va oferi competitiv preț engros .Q: Cum Pot plati pentru comanda mea?O: Sarcasticmom.ro acceptă Visa, MasterCard, Maestre Debit Card, Western Union, și transfer prin banca.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: FGHGF
  • Văzut De Tip: Mitra Văzut
  • Origine: China Continentală
  • Sursa De Alimentare: AC