Senzor de Umiditate a solului Kit Sistem de Udare Automat Manager cu Mini-Pompa de Apa pentru Arduino Kit DIY EK1915

Echipamente Electrice Și Accesorii

s10969

În stoc

46.33lei
56.50lei

Test modulul de releu: conectați modulul de releu VCC la 5V, GND la masă, la GND, releul sare, iar când este suspendat, releul revine, astfel încât să puteți auzi releul "Kaka" de sunet în mod repetat.

Test de umiditate a solului modulul senzor: conectați furculita sondă și modul transmițător cu două DuPont linii, modul transmițător VCC este conectat la 5V, GND este conectat la masă, imediat după pornire, roșu luminos de alimentare este întotdeauna pe, verde (albastru) indicator de culoare lampa clipește slab dată; furca sonda este introdus direct în apă, și verde (albastru) este aprins.

Conectați linia roșie de la pompa la 5V, linia neagră este pedepsit, pompa funcționează, să acorde o atenție la încercare timp de 1 secundă, și nu este permis să lucreze în aer pentru o lungă perioadă de timp.

Prin ajustarea potențiometrului pentru a controla umiditatea solului prag,poate automat de udare gradina de legume, gradina, control ghiveci de umiditate a solului.

Ușor de asamblat, face viața mai automatizat, deosebit de potrivit pentru persoanele care călătoresc frecvent!

Nu turnați apă direct pe senzor.Umiditatea de apa se va rugina de pe senzor.

Notă:

Acest lucru poate fi liber de sudare, dar ai nevoie pentru a coaja de sârmă, răsucire fire de cupru împreună, și de a proteja-l cu bandă neagră.

Pompa nu poate fi operat în aer pentru o lungă perioadă de timp.

Sistemul este conectat, curentul, pompa a fost de lucru, dacă acesta este corect, pentru că în aer, sonda nu poate detecta umiditatea, deci pompa a fost de lucru, nu există nici o problemă în instalarea corectă în oală.

Rețineți că apa nu ar trebui să fie turnat direct pe sonda.Mulți oameni nu știu că umiditatea de apă va fi ruginit și distrus în curând.

Acest lucru nu oferă putere, puteți utiliza comoara de încărcare (5V DC) ca sursă de alimentare, sau de a folosi 4 5 cutie de baterie și încărcare 4 baterii.

Culoare: negru

Material: plastic

Conținutul Pachetului:

1 * modul Releu

1 * Mini pompa de apa

1 * Baterie De Stocare De Caz Titularul

1 * cablu de alimentare USB

10 * cabluri de legătură

1 * 0.5 m Tub de Vinil

1 * Umiditatea Solului Detector De Module

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: FGHGF