1 BUC Noi Reglabil Tunsoare Cape așa Cum se Arată Pânză de Coafură Frizerie Pânză Halat de Instrumente de Styling

Frumusețe & Sănătate

s109615

În stoc

99.99lei

1 BUC Noi Reglabil Tunsoare Cape așa Cum se Arată Pânză de Coafură Frizerie Pânză Halat de Instrumente de Styling 1 BUC Noi Reglabil Tunsoare Cape așa Cum se Arată Pânză de Coafură Frizerie Pânză Halat de Instrumente de Styling [materiale de Înaltă calitate] 100% poliester tesatura face drăguț Moș Crăciun tipărite șorț mai durabil, rezistent la apa, confortabil, usor de curatat, uscare rapida, durabil și fără decolorare.Acesta poate fi utilizat în interior și în aer liber.Utilizarea pe termen lung.

[Unisex Dimensiune Universală] 140 cm (W) x 160 cm (L), echipat cu o curea de gât reglabil si betelie pentru a satisface nivelul de confort.Practic și drăguț de design de acest salopete șorț este suficientă pentru a acoperi pieptul la genunchi, prevenirea grăsime de bucătărie, scurgeri, și pete de mâncare.

[Elegant și la Modă] Acest populare de Crăciun șorț poate exprima o declarație de moda și de a spori interesul în viață.Interesant și expresiv opere de arta de a face oamenii să zâmbească.

[Ușor de întreținut] Ușoară, se spală la mașină, anti-decolorare, ușor de curățat și întreținut după utilizare.Marginea platformei are puternice de cusut pentru durabilitate.Potrivit pentru bucătărie, de gătit, de uz casnic treburile, gratare in aer liber, petreceri, obiecte de artizanat, etc.

[Multi-scop] Perfect șorț de bucătar, potrivit pentru gătit, curățenie, copt, obiecte de artizanat, și de grădinărit; este, de asemenea, adecvat pentru utilizare ca un șorț de lucru în restaurante, hoteluri, cafenele, magazine, etc. Un cadou perfect de a cumpăra pe cont propriu sau da la prieteni sau familie.

Nume:Coafură Cape

Tip De Element:Pelerine

Utilizare:coafură pânză, de ras pentru bărbați pânză

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:pânză

Dimensiune:Aproximativ 160x140cm

Conținutul Pachetului:

1 * Tunsoare Cape

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală