Rupt Șurubul / Stud Remover Extractor Pentru Extragerea 6 -13Mm Surub Rupt Instrument de Ștergere Durabil Ușor De Utilizat

Industria De Automobile Și Motociclete

s1095

În stoc

73.73lei
111.72lei

Descriere: 1. Stud extractor instrument utilizează 3/8 inch-drive, cel mai bine folosit, cu cheie de impact și clichet.De asemenea, compatibil cu plat chei, chei reglabile, prize, și de blocare clesti.

2. Acest extractor de instrument este reglabil pentru a se potrivi prezoanele care sunt de 1/4 la 1/2-inch (6 mm la 12 mm).Fabricat cu un Crom Vanadiu Corp cu Crom-Molibden Fălcile și va elimina rupte și deteriorate prezoane filetate repede.

3. Acest extractor de instrument este ușor de utilizat și vă poate ajuta să obțineți mai mult timp de odihnă, dacă este galeria de evacuare, combustibil plug, șuruburi rupte sau sparte, vopsite, ruginite șuruburi de fixare posturile sunt eliminate în mod eficient, dar filetate suprafața poate fi ușor de purtat datorită puternică forță de strângere.

Orientări operaționale: Locul stud extractor pe armăsarul și porni pe jos hex plat piuliță sens invers acelor de ceasornic pentru a strânge fălcile.După fălcile țineți rupt șurubul sau stud ferm, continuați să rotiți stud sens invers acelor de ceasornic până când este eliminat.Apoi eliberați și separați-le în sensul acelor de ceasornic.Dar filetate suprafața poate fi ușor de purtat datorită puternică forță de strângere.

Caietul de sarcini:

Culoare: argintiu

Domeniul de aplicare: 6-13mm

Material: Metal

Conținutul Pachetului:

1 x stud remover

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală