Aragaz De Camping Ignifugat Mat 550 ° C Ignifug Izolare Pad Lemne De Foc Sac De Depozitare Acoperit Cu Silicon Anti-Opărire Groapă De Foc Mat

Camping & Drumeții

s10091

În stoc

117.45lei
167.80lei

Puncte:

1.De securitate la incendiu pentru punte: Cu un dublu strat de silicon și așchii de lemn de foc de protecție, această groapă de foc pad punte protector poate rezista până la 550°C temperatură ridicată și pentru a preveni foc de cărbune de la a provoca pericole de securitate pentru punte sau patio.

2.Ușor să se mute: Această groapă de foc pad punte protector nu este doar un foc mat, dar, de asemenea, un sac de lemne de foc.Ea are un colț catarama design care previne carbon cenușă de zbor și de montare de urechile de pe ambele părți, care fac ușor de transportat și depozitat.

3.Hexagonale Design: Această groapă de foc pad punte protector are o unică formă hexagonală, care încheie frumos în jurul tău groapă de foc și oferă o zonă mare de protecție.De asemenea, vă permite de a face o utilizare mai rațională a spațiului și a crea o atmosferă confortabilă.Marginea banding previne pad de uzura și adaugă durabilitate.

4.Portabile și convenabil: puteți lua această groapă de foc pad oriunde cu ușurință și de transport-l în mașină, datorită design pliabil și ușor de material.De asemenea, vine cu un sac de depozitare la îndemână, care se păstrează curat și organizat, atunci când nu este în uz.

5.Întreținere ușoară: Cu un silicon negru de acoperire, care elimină petele de ulei ușor, această groapă de foc pad punte protector este ușor de curățat și reutilizabile.Doar ștergeți cu o cârpă umedă și este gata pentru următoarea utilizare.

Proteja patio sau un gazon de scântei și jarul cu această groapă de foc ignifug mat.Este rezistent la temperaturi ridicate și ușor să se mute.Puteți plia sau roll-l pentru o utilizare mai rațională a spațiului.Ia-o oriunde cu ușurință și bucurați-vă de foc în aer liber în condiții de siguranță.Acest mat este durabil și reutilizabile pentru mai multe sezoane.

Caietul de sarcini:

Nume: Groapă De Foc Ignifug Mat

Forma: hexagonal

Dimensiuni: Mare: (aprox.)104*92cm/40.94*36.22 cm, Mic: (aprox.)64*57cm/25.2*22.44 cm

Greutate: Mare: 490g; Mic: 220g

Material: silicon față-verso

Culoare: Negru

Lista De Pachete:

Groapă De Foc Ignifug Mat *1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • De unică folosință: No
  • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Inclus
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Aragaz Pe Gaz