Mașină AC de agent Frigorific Refill Kit Ecartament Set Fluoruri Tub R134AR12 Auto Aer Conditionat Reutilizabile Furtun de Încărcare Instrument Pentru Masina

Echipamente Electrice

s503870

În stoc

87.97lei
175.89lei

Puncte:

1.Ușor de Fluorizare: Acest kit contine toate accesoriile de care ai nevoie pentru a adăuga cu ușurință agent frigorific R134A la frigider, economisind timp și bani pe servicii profesionale.

2.Universal a/c Reîncărcare Kit: Acest kit poate ajuta să îți reîncarci bateriile de aer conditionat cu usurinta.Acesta vine cu trei adaptoare pentru 1/4, 5/16 inch, și 1/2-inch interfețe, astfel încât să puteți folosi pe diferite modele de aparate de aer condiționat.Este convenabil și simplu de utilizat, economisind timp și bani.

3.Rapid și în condiții de Siguranță de Reîncărcare: agent Frigorific reîncărcare kit vine cu un BPV31 Piercing Valve care pot fi instalate rapid pe țevi de cupru fără sudură sau de tăiere.Built-in dispozitiv de presiune previne scurgeri de agent de răcire și asigură auto-etanșare și operare ușoară.

4.Ușor DIY Fluorizare: Cu acest frigider freon kit de reîncărcare, puteți finaliza procesul de fluorizare tine.Kit-ul include un piercing supapă care se potrivește cele mai multe frigidere și un ghid detaliat care vă arată cum să utilizați fluorizare instrument corect.Aceasta masina aer condiționat reîncărcare kit este usor de instalat.

5.Utilizarea de lungă Durată: Frigider Freon Reîncărcare Kit este conceput pentru a se potrivi cele mai multe frigidere și pentru a asigura etanseitatea.Acesta este fabricat din material de cupru, aluminiu, cauciuc și materiale.

Des prescriptie:

Acest o/c reîncărcare kit r134a este un convenabil și de cost-eficient instrument care vă poate ajuta să păstrați aerul condiționat pornit fără probleme.Acesta vă permite să adăugați cu ușurință agent frigorific R134A pentru masina ta este un/c sistem fără nici un ajutor profesionist.Este compatibil cu 1/4, 5/16 inch, și 1/2-inch interfețe, astfel încât să puteți folosi pentru majoritatea vehiculelor.Este, de asemenea, ușor de utilizat și vine cu instrucțiuni clare.Cu o/c reîncărcare kit r134a, puteți finaliza procesul de fluorizare-te și de a salva bani.

Proprietăți:

Nume: agent frigorific r134a kit de reîncărcare

Utilizare: Potrivit pentru pompare și adăugarea de lichid în frigorifice industria de întreținere, de agent frigorific de umplere în sistemele de aer condiționat, și de afișare în timp real a sistemului de presiune

Material: Aliaj

Domeniul de aplicare: reparații auto

Lista de ambalare:

1*r134a kit de reîncărcare

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Tip De Material: Tesatura Furtun Armat Cu Izolație Termoplastică
  • Diametru interior: Adaptor
  • Grosime: Adaptor
  • Origine: China Continentală
  • Diametru exterior: adapter