Proteza Adeziv Perna Sănătos În Condiții De Siguranță Extra Strong Hold Nealunecoase Scuti De Sensibilitate A Preveni Iritarea Țesutului Stomatologice Instrumente

Frumusețe & Sănătate

s48217

În stoc

44.48lei
61.75lei

Descriere:

Culoare: Alb

Se aplică la: Inferioară Superioară

Funcția: dinți Falși lipirea

Conta: 30 buc fiecare pachet

Dimensiunea ambalajului: 9.4*8*2.3 cm/3.7*3.14*0.9 inch

Caracteristici:

Sănătos și SafeEasy curățire și în mod semnificativ a îmbunătăți de retenție și stabilitate a protezelor dentare.Natural Puternic Țineți Confort Proteza Perne Proteza Tampoane.

Extra Strong HoldThe perna este, de asemenea, eficiente cei care cu exces de saliva, vă oferă, cu un puternic toată ziua de așteptare.

Proteza Adeziv CushionThis adezivă pentru proteze perna este perfecta pentru pacienți cu proteză dentară.

Nu SlipThe moale adezivă pentru proteze perna promite așteptare lungă durată, fără mâl sau mizerie, ține-ți proteza nu va aluneca atunci când mănâncă , râzând și vorbind.

TipsIt de asemenea, acționează ca o căptușeală moale care diminuează sensibilitate previne iritarea țesutului.Puteți benzi tăiate la o dimensiune confortabil, să păstreze în minte că, lăsând proteza marja de 2mm.

Cum să utilizați:

1. Curat și umezi proteze.

2. Dacă perna este prea mare, se taie perna corespunzătoare cu foarfeca, să păstreze în minte că, lăsând proteza marja de 2mm.Nu acoperiți.

3. Umezi adeziv perne în apă caldă, locul și apăsați-l pe proteza.Apăsați pe pernă cu două degete de la proteză la părți,până când perna este complet plat docide.

4. Loc proteza în gură.Țineți ferm până la capăt.

Note:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.vă mulțumesc foarte mult!

Pachetul Inclus:

1 * Adezivă pentru Proteze Perna(30 buc fiecare pachet)

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: LANBENA
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Tip: Adezivi Pentru Dantură