Clar Rucsac Ghiozdan Mare Capacitate De Plastic Rucsac, Sac De Școală 15.7x11.8x5In pentru Școală, Sport Concert Eveniment în aer liber

Bagaje Si Genti

s476528

În stoc

67.19lei
149.30lei

Caracteristici:

Acest claer PVC rucsac este facut din îngroșa pvc material plastic, rezistent la apa, uzura resisitant, permițându-vă pentru a prezenta elementele de interior și de a crea o modă și ochi prinderea uite.

Cu bretele duble design, acest rucsac distribuie uniform greutate, reduce presiunea umăr și oferind un transport confortabil experiență.Interiorul spațios poate găzdui cărți, dosare, laptop-uri, și alte de studiu sau de lucru esențial, care îndeplinesc toate nevoile dvs. de stocare.

Potrivit pentru elevii de toate vârstele, de la școala primară la universitate, acest rucsac poate ține manuale, rechizite și alte materiale de învățare, ceea ce face convenabil pentru a transporta la școală sau o bibliotecă.De asemenea, perfect pentru lucrătorii de birou care au nevoie pentru a transporta fișiere, laptop-uri, și alte rechizite de birou, oferind un spațiu de depozitare practic și soluții de transport.

Fie că sunt la școală, în facultate, de birou, sau de călătorie, acest rucsac este o alegere versatil.Se pot organiza diverse materiale de studiu, cum ar fi cărți, papetărie, laptop-uri, sticla de apa, umbrelle, pantofi de alergare și mai mult.Mare pentru a transporta fisiere de lucru, laptop-uri, și alte elemente necesare, permițându-vă pentru a vă deplasa între diferite spațiu fără efort.

Nu numai transparente de design face mai ușor pentru verificări de securitate în timpul de călătorie, dar, de asemenea, adaugă un dram trendy pentru look-ul general.Transporta elementele esențiale, cum ar fi pașaport, articole de toaletă, și mai mult în acest rucsac, asigurând confort și stil, oriunde te duci

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Culoare: Transparent, Negru, Transparent, Albastru Transparent Roz; Gri Transparent

Dimensiune: Aprox. 40x30x13cm/15.74x11.81x5.11in

Greutate: Aprox. 340g

Pachetul Include:

1 Bucată Clar PVC Rucsac

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material Principal: PVC
  • CN: Sichuan
  • Materiale De Captuseala: PVC