Baterie Invertor Set Cabluri Pozitiv & Negativ al Bateriei de Sârmă Cabluri de Conectare cu Conectori Papuc 3.3 FT Irecuperabile Cabluri de Cupru

Echipamente Electrice

s474216

În stoc

90.43lei
180.86lei

Puncte:

1.Diferit de Altele: baterie invertor set cabluri oferă protecție rezistent cu îngroșată de căldură contractibil la ambele capete.Se izolează de grăsime, flacără, ulei, umiditate și, făcându-l ideal pentru medii extreme.În Plus, se creează un sigiliu de protecție care previne inox și de scurgere.

2.Materiale Excelente în Calitatea Noastră de baterie invertor set cabluri se asigură o performanță excelentă, cu materiale de calitate.PVC izolație și cupru pur fir cu curent maxim de transmisie fără sudură asigură transferul de energie și durabilitate pentru utilizarea pe termen lung.

3.Aplicații de versatil: Valorifica puterea de bateriile cu usurinta.Aceste baterie invertor cabluri sunt adecvate pentru utilizarea pe scară largă, inclusiv masini, barci, motociclete, camioane, generatoare solare, și mai mult.Cu mici rezistente, titularii de siguranțe, și fire de teren.

4.Stabilitate superioară: Bateria Noastră Invertor Set Cabluri are stabilitate puternică și rezistă la coroziune, datorită cupru cositorit papuci de cablu la ambele capete.Conta pe siguranța optimă pentru componente electrice, baterii și cabluri – de fiecare dată.

5.Set practic: Bateria Noastră Invertor Set Cabluri oferă o soluție versatilă, cu două cabluri cu 5/16 3/8 papuc de cablu conectori.Cu 3.3 ft cabluri lungi, setul este ușor de instalat și de a elimina.În plus, acesta include căldură psihiatru tuburi pentru a proteja împotriva coroziune și abraziune.

Descriere:

Proteja barca de componente electrice și cabluri cu aceste rezistent la uzura cablurile bateriei.Conceput pentru a izola împotriva grăsime, flacără, ulei, și de umiditate, ele oferă siguranță ideal.Fiecare pachet conține două de înaltă calitate, cabluri pentru toate nevoile de electricitate.

Caietul de sarcini:

1.Nume produs: Baterie de Masina Cablu

2.Material principal: 99.9% sârmă de cupru fără oxigen core

3.Înveliș exterior material PVC+terminale alamă

4.Sârmă de bază caietul de sarcini: 6AWG standard național pură sârmă de cupru

5.Lug diametru gaura: 6pcs*3/8 6pcs*5/16

6.Lungime produs: (aprox.)100cm/3.28 picioare

7.Aplicabile: automobile, energie solară, nave, Atv-uri, mașini de tuns iarba, motociclete

Lista:

1 set*Cablul de la Baterie

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Element De Lungime: 100cm
  • Lățime Produs: 4cm
  • Caracteristici Speciale: Durabil
  • Origine: China Continentală
  • Articol Greutate: 185g
  • Tip De Material: așa cum este menționat în descriere
  • Înălțime Element: 4cm