Cârlig și Buclă Tactice-Patch-uri de Bord Convenabil Insigna Pad Moralul Patch-uri Compatibile pentru-Sistem MOLLE pentru Pălărie Sacou Sac

Camping & Drumeții

s466121

În stoc

16.23lei
33.08lei

Caracteristici:

OOTDTY

Cârlig buclă tactică patch-uri de bord este fabricat din nailon materiale, asigurând durabilitate și de lungă durată de utilizare.Perfect pentru atasarea de patch-uri sau insigne pentru genti, jachete, și mai mult.

Cu interfața sa simplă și convenabilă cârlig buclă sistem, acest consiliu oferă versatilitate.Este potrivit pentru entuziaști în aer liber, colecționari, precum și cele în aplicare a legii.

Proiectat pentru entuziaști în aer liber, personal, airsoft jucător, și colecționari, cârlig buclă tactică patch-uri de bord oferă o soluție practică pentru afișarea și organizarea de patch-uri.

Dacă sunteți într-o aventură, sau de a explora natura, aceasta placa este un accesoriu de nelipsit.Atașați patch-uri sau insigne de veste, rucsaci, sau haine cu usurinta.

Personaliza echipamentul și de a face o declarație cu cârlig buclă tactică patch-uri de bord.Diverse culori vă permite pentru a prezenta personalitatea ta și

Caietul de sarcini:

Material: Nylon

Culoare

5 Culori sunt Disponibile ca în Imagine.

Cantitate: 1 buc/2 buc/4buc

Dimensiune: aprox.12.5x2.5 cm/4.92x0.98in

(Mai Multe Dimensiuni Detaliu, Te Rog, Vezi Foto.)

Pachetul Include:

3 Tipuri de Ambalaj(Opțional)

Pachet 1: 1 buc Molles Benzi

Pachet 2: Set de 2 buc Molles Benzi

Pachet 3: Set de 4buc Molles Benzi

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Buzunar, Multi Instrumente