Multi-Scop de Tip C Reîncărcabilă Cap de Lumină LED-uri Lumina de Rulare în aer liber Rucsac Clip Lampa de Mers pe jos

Camping & Drumeții

s442477

În stoc

41.93lei
62.60lei

[6 Moduri de Lumina] siguranța lumini LED-uri cu 3 moduri de lumina: High Luminos, Mediu Luminos și Roșu Strobe pentru mersul pe jos pe timp de noapte.Rularea lanterna este potrivit pentru mersul pe jos sau alergatul pe timp de noapte, suficient pentru a ilumina drumul chiar și pe timp de noapte.Lumina albă asigurarea alții pot vedea de la sute de metri distanță, și lumina roșie de modul poate aminti trecătorilor și pentru a asigura siguranța dumneavoastră.

[Clip pe Lanterna & Mini Magnetic Lumina] mini jogging lumină sunt proiectate cu clipuri care pot fi prinse de haine, echipamente veste, care rulează curele, pălării, frânghii sau reflectorizante de rulare.Puternic magnet design permite mersul pe jos clipul de lumină pentru a fi atașat la orice suprafață magnetică ca o mica lumina de lucru, ca un instrument compact de lumină pentru a rezolva brusc accidente.

[Portabile care Rulează Lumina] Fiecare portabil clip pe lumină de siguranță, făcându-l foarte portabil și ușor pentru a se potrivi într-un rucsac, pantaloni sau haine buzunar fara probleme.

[Reîncărcabilă] Nu este nevoie să înlocuiți bateria, economisind costul și timpul de înlocuire a bateriei.

[Multi-scop], În scopul de a preveni ploaie și zăpadă, fiecare clip de pe led este echipat cu un silicon capac de protecție, care este de toamna-rezistent, iar portul de încărcare nu va acumula resturi și praf.Potrivit pentru funcționare, grătare de curte, în aer liber, drumeții, jogging, mers pe jos câinele, drumetii, ciclism, reparații auto și alte situații de urgență.

100% de brand nou și de înaltă calitate

Material: ABS

culoare: negru

Conținutul Pachetului:

1 x cap de lumină lampă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Far