Set De Badminton Pentru Adulți Anti-Alunecare Și Solid Rachete De Badminton Echipamente De Rachete Cu Înaltă Elastic Tampon Se Ocupe De Cadou Pentru Familie

Camping & Drumeții

s433188

În stoc

63.08lei
90.15lei

Acest Set de Badminton este conceput pentru a rezista cu ei nu este ușor de a sparge caracteristică și absorbție de șoc design.Este mult mai flexibil pentru a juca și pot fi savurate cu prietenii.

Caietul de sarcini:

Nume: rachete Badminton set

Dimensiuni: Lungime*latime (aprox.)69*22cm/27.17*8.66 inch

Greutate: (aprox.)0.36 kg

Lista De Ambalare:

1* Racheta De Badminton Set

Notificare:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Accidentat Material: Noastre rachete de badminton set este fabricata dintr-un robust și durabil material, asigurând o performanță de lungă durată.Solid construi oferă rezistență excepțională și poate suporta dure de utilizare, făcându-l perfect pentru cei care caută un durabil și de încredere stabilit pentru pe termen lung de badminton are nevoie.

2.Design Anti-Alunecare: Bucurați-vă de o experiență îmbunătățită de badminton experienta cu rachete de înaltă elastic tampon se ocupe și de absorbție de șoc design care minimizează vibrații și impact.Dispunând de un mâner anti-alunecare și sudoare de absorbție pentru mult timp, confortabil jocuri.

3.Ușor de Transportat: Această rachete de badminton set oferă o mai mare flexibilitate de proiectare ușor cu leagăne, permițându-vă pentru a evita brațul durere.Sale structură ușoară și portabilitate face perfect pentru interior și în aer liber.Juca mai mult și mai greu cu o mai mare libertate și agil în mișcări.

4.Aplicarea pe scară largă: Experiență de fiorul de a juca badminton cu acest set versatil, perfect pentru incepatori si jucatori pro.Joaca la concursuri, practica fotografii sau pur și simplu bucurați-vă de jocuri de agrement.Gama largă de aplicații face o alegere excelentă pentru orice nivel de calificare.

5.Restante Cadou: Începe pasiunea pentru badminton printre colegii, prietenii, și familia.Acest cadou practic este perfect pentru copii și iubitorii de sport, și încurajează activități în aer liber și timp cu cei dragi.Pregătește-te să-ți atlet interior cu rachete de badminton set.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material Ax: Aluminiu