Frunza Artificială Ghirlanda Rotunda Ghirlanda De Frunze Agățat Frunze Ghirlanda Geam Usa Sărbătoare Petrecere De Toamna

Home & Garden

s417126

În stoc

71.78lei
152.75lei

Frunza Artificială Ghirlanda Rotunda Ghirlanda De Frunze Agățat Frunze Ghirlanda Geam Usa Sărbătoare Partidul Decor Acasă Decorare Ziua Sf.

Caracteristici:

1. Artificial verde coroană de flori este realizat din plastic de înaltă calitate, care nu este ușor să se estompeze sau să se rupă.Realist, poate rămâne verde.

2.Acesta este un bun decor pentru St. zi, care poate decora dvs. de familie, de a crește atmosferă de sărbătoare și face sa te simti primavara.

3. Acest coroană de flori decorative pot fi utilizate în interior și în aer liber.Stai bucătărie ferestre, pereți, ferestre, tremor, pături și scări, este, de asemenea, foarte potrivit pentru artizanat decor

4. Totalul diametru de coroană este de 30cm.Acesta este conceput cu un plastic circulară ghirlanda cadru, care este potrivit pentru ușa din față.

5. St. coroană de flori pentru a decora casa ta frumoasa.Simti plin de atmosfera festiva, fericit afară nici ușă sau o fereastră de afișare.

Descriere Produs:

Frunza Artificială Ghirlanda Rotunda Ghirlanda De Frunze Agățat Frunze Ghirlanda Geam Usa Sărbătoare Partidul Decor Acasă Decorare Ziua Sf.

Material: Plastic

Culoare: ca imagine arată, (din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea poate avea o ușoară diferență de culoare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda, vă Mulțumesc!)

greutate produs: 250g

Dimensiune pachet: 42x42x9cm,(vă Rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.)

Acesta poate fi utilizat în interior și în aer liber pentru a face decor perfect.

Super simulat design floral, arată ca un adevărat flori, elegant și fermecător.

Puteți să-l atârna pe peretele din șemineu și ușa din față sau camera de zi.

Potrivit pentru familii, nunti, petrecere, festival, și de a face decor perfect.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: Plastic
  • Forma: Runda
  • Origine: China Continentală