Mănuși De Titular Clip Din Otel Inoxidabil Mănuși De Lucru Clip De Muncă Mănuși De Portar Cuier Mănuși De Sudură Clemă Grabber Pentru Prosoape Instrument De Saci

Camping & Drumeții

s398868

În stoc

4.26lei
6.10lei

Aceste comod si practic clipuri magazin mănușile ei bine, asigurându-se că nu se pierd.Cu un ușor de deschidere, faceți clic pe, prinse obiecte sunt mai stabile.

Caietul de sarcini:

Nume: Mănuși De Lucru Clip

Culoare: rosu, negru

Dimensiune produs: despre 12x3cm/4.72x1.18 inci

Greutate: 18g

Material: otel inoxidabil + aliaj de aluminiu + pom

Scop: organizarea de diverse instrumente de lucru

Lista De Ambalare:

1* Mănuși De Lucru Clip

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Revoluționar Mănuși de Management: Nu mai pierdut de mănuși cu mănuși de lucru clip!Magazin mănușile bine și de a îmbunătăți eficiența de lucru atât în interior cât și în aer liber.Designul ergonomic asigură o utilizare ușoară și durabilitate, economisind timp și bani.

2.Ușor de a Lucra cu: Nostru hassle-free mănuși de lucru clip vă permite să fixați în siguranță, mănuși pentru orice tinuta cu doar două degete.Se deschide cu ușurință cu un clic, astfel încât să nu-ți pierzi din nou mănușile.

3.Durată lungă de Viață: Bucurați-vă de ușor și convenabil de prindere de munca mănuși cu Mănuși de Lucru Clip.În mod Durabil din oțel inoxidabil tip arc structură asigură stabilitate și securitate, în timp ce închiderea automată mecanism asigură obiectele sunt prinse mai stabil.

4.Vin într-o Utilizare Largă: Vin într-o gamă largă utilizare cu adaptabile 360 de grade rotative comun, munca noastră mănuși clip face dvs. de zi cu zi de muncă mai convenabil și practic decât oricând înainte.

5.Funcționează Excelent Produsele: din POM material special, cu proprietăți ale oțelului, acest clip are restante măiestrie și se pot fixa mai multe obiecte în condiții de siguranță și convenabil.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Tip: Lanterna