2 buc Spațiu Perie de Curățare Este Potrivit Pentru Toate-Rotund de Curățare de uz Casnic Instrumente de Duș, Cadă de baie Și Bucătărie.

Home & Garden

s398688

În stoc

15.57lei
42.02lei

2 buc Spațiu Perie de Curățare Este Potrivit Pentru Toate-Rotund de Curățare de uz Casnic Instrumente de Duș, Cadă de baie Și Bucătărie.caracteristică: Puternic, flexibil și durabil perii-perii pot păstra forma lor, chiar și în cea mai grea muncă.Perii sunt foarte greu și foarte puțin de presiune.

Greu maner ergonomic-se pare foarte subțire, dar este foarte greu, așa că rămâne rigid și drept.Prindere confortabilă.

Înguste, perie de corp-adoptă ultra-subțiri și înguste, perie de corp, care este inofensiv pentru gresie și ușor de a ajunge și curat mort colțuri.Ai nevoie doar să se concentreze pe chituirea linie.

Potrivit pentru o varietate de suprafete-curata cu usurinta încăpățânat mucegai, murdărie, grăsime, săpun exfoliant sau unsoare.Conceput pentru o curatare eficienta de bai si bucatarii.

Un gadget necesar-înclinați design, pentru a obține cele mai bune de curățare de precizie.Fii blând, utilizați un lichid de curățare sau apă, și să fie atent cu vârful, în caz contrar unele fire vor fi deteriorate.

descrie

Nume: Spațiu perie de curățare

Material: Otel+Plastic

culoare: albastru+argintiu

Conținutul Pachetului:

2 x Spațiu perie de curățare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală