16pcs Boho Ziua Balon Mic Soare de Praf Verde Ardezie Albastru Caramel Baloane Decor Copil de Dus de Nunta Gen Dezvăluie

Home & Garden

s398039

În stoc

15.33lei
21.58lei

16pcs Boho Ziua Balon Mic Soare de Praf Verde Ardezie Albastru Caramel Baloane Decor Copil de Dus de Nunta Gen Dezvăluie Dimensiune:5/18inch

Lista de ambalare:16pcs/set (5 inch*15 buc,18inch*1buc)

În scopul de a lăsa să primiți un produs mai complet, am modernizat de ambalare.

1.Inainte de a cumpara,vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de Livrare iscorrect Sau nu,vă rugăm să o corectați înainte de plată.

2.Vă rugăm să lăsați o notă în plată notă atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale(culoare/dimensiune)

3.Un număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.

Magazinul nostru sprijină Picătură de transport maritim în toate țările.Va vom oferi preturi preferentiale pentru Picătură de transport maritim.Dacă sunteți, bine ai venit să ne lăsați un mesaj și aștept cu nerăbdare să auzim de la tine, multumesc!

Thakns mult pentru a comanda de la noi,Noi oferim toate tipurile de transport gratuit moduri, în funcție de țara de destinație și scopul de sumă,Dacă aveți nevoie să specificați căile de transport maritim, vă rog să plătească costul de transport maritim.Aici este transportul moduri de comanda:

Scopul Scopul ≥ 5 dolari,prin intermediul Sarcasticmom.ro Standard de Transport(15-60 zile)

1) Transport maritim este absolut în întreaga lume.

2) în Cazul în care comanda este mai presus de 2kg, va vom oferi gratuit exprima de transport maritim în întreaga lume de către EMS, DHL, UPS si Fedex.Aceasta va dura aproximativ 3-5 zile pentru a ajunge locul.

3) în Cazul în care comanda este mai jos 2kg, China Reprezenta Poșta, Singapore Post, HK post, Aerian European Coletul, E-pecket va fi folosit.aceasta va dura aproximativ 7-15 zile lucrătoare să ajungă la loc.

4) Avem acord cu unele international Express Cooporation, elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce plata a finalizat primit. 5)Notă: vă rugăm să ne furnizați detaliate și corecte adresa de la care se poate ajunge prin curierat expres internațional.

1. Satisfactia clientului este foarte importantă pentru noi și feedback-ul nostru de rating reflectă această satisfacție.Deci, dacă aveți orice întrebare.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2. Dacă aveți orice probleme după primirea de bunuri.Nu ezitați să contactați cu noi, în orice moment.Este placerea noastra de a face cel mai bun pentru tine.

3. Vă rugăm să lăsați un comentariu bun si 5 stele feedback-ul fro magazinul nostru, dacă sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră.Pleaes nu ne lăsa feedback negativ sau neutru la întâmplare!Multumesc!!!!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nunta: Botezul
  • Nume De Brand: balon ghirlanda arc
  • Setați Tipul: no
  • Numărul de Pc-uri: 16
  • Culoare: Dusty Blue, Praf Verde, Ardezie Albastru, Caramel, Crema De Piersici, Muștar Galben, nisip natural alb
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: 20230413
  • Dimensiune: 5inch/18inch
  • Copil De Dus: boho petrecere de ziua
  • Clasificarea: Ballon
  • Material: latex
  • Forma Stil: Runda, Flori
  • Tip de en-Gros: no
  • Ocazie: Nunta Si Logodna, Botez & Botez, St Patrick ' s Day, Marele Eveniment, Pensionare, Gen Dezvăluie, Petrecere De Ziua, Casa În Mișcare, Ziua copilului, Ziua April Fool lui, înapoi la școală, Anul Nou Chinezesc, Ziua Pământului, Ziua tatălui, Ziua recunostintei, Petrecere, De crăciun, Ziua îndrăgostiților, Nunta, Halloween, De paște, De Anul Nou, Absolvire, Aniversare, De Ziua mamei, Copil De Dus, Cabină De Duș De Mireasă