Glezna Bretele Manșon De Compresie Suport Pentru Încheietura Mâinii Bretele Elastic Încheietura Mâinii Manșon De Compresie Respirabil Compresie Picior Mâneci Fitness

Capace De Înot

s3771

În stoc

11.69lei
30.81lei

Nostru glezna bretele manșon de compresie oferă tamponare suport și are elasticitate bună pentru un confort maxim.Se potrivește cele mai multe de metri și are o potrivire bună pentru a evita blistere.

Produs Dimensiune: 12.5*8cm/4.9*3.14 în

Produs material: nylon

Lista De Produse:

sprijin pentru glezna bretele pentru femei*1 buc

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Protecție sporită: Noastre de înaltă calitate glezna maneca bretele oferă tamponare suport pentru absorbție de șoc bun, oferind camere confortabile protecție pentru a preveni leziuni glezna în timp ce se bucură de stilul tău de viață activ.

2.Nailon durabil: Cu elasticitate bună și material durabil nailon nostru glezna maneca bretele oferă încredere și prietenos cu pielea de sprijin.Acest rezistente la uzură și moale bretele pot fi refolosite de mai multe ori, fără să se rupă.

3.Glezna Relief: Soluția Noastră de ultimă oră glezna maneca bretele asigură zero frecare între piele și pantofi, prevenirea blistere, frecarea pielii, disconfort glezna vânătăi.

4.Adaptate Confort: ne Taie glezna maneca bretele pentru a se potrivi perfect si sa se simta.De așchiere opțiune vă permite să ajusta compresie și sprijinul de care aveți nevoie în timp ce asigură rezistență și durabilitate de bretele.

5.Utilizarea pe scară largă: Nostru glezna maneca bretele oferă un sistem flexibil se potrivesc pentru toate cizme inclusiv patinaj artistic, patinaj, drumeții și echitație bocanci.Compatibil cu toate picioarele mărime și formă și pot fi purtate de bărbați, femei și copii de toate vârstele.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: nailon
  • Numărul De Model: Picior Glezna Bretele
  • Origine: China Continentală
  • Varsta: De mai sus 13