ASUS 60Pcs L-Tip 0,6 MM Ortodontic Periuta de dinti Interdentare Periaj Perie Clearance-ul Aspirator Perie

Frumusețe & Sănătate

s31255

În stoc

70.98lei
93.41lei

100% de Brand nou și de înaltă calitate.Larg bowfor ușor de utilizat, flexibil, eficient tensiune.

Curățați gura, elimina reziduurile alimentare reziduale sau de corp străin, convenabil și eficient.Articulat și poate ajuta sănătatea dumneavoastră, și de igienă orală.

Efort glisați între dinți dinți de curățare.

Linie plat în zona de contact devine mai mare de dinți, înainte și înapoi, în sus și în jos mai repede clar resturi între dinți.Cablu panglică nu se extinde dinți este să nu rănească gingiile.

Copiii și pacienții cu boala parodontala este, de asemenea, foarte potrivite pentru utilizare.

Materiale: nailon DuPont sârmă, sârmă din oțel inoxidabil, de Mediu din material plastic

Culoare: Roz

Dimensiune: 0.6 mm

Instrucțiuni:

1. Mișcă încet perie interdentare în spațiul dintre dinți pentru a elimina resturile alimentare si a tartrului între dinți.

2. Vă rugăm să spălați perii după utilizare, este recomandat să înlocuiți o dată pe săptămână.

3. După fiecare utilizare, curățați perie interdentare cu apă și puneți-l într-un loc uscat.Când perii sunt îndoite, ele ar trebui să fie aruncată.

Precauții: nu introduceți forțat dinți în dinți.Nu utilizați forță excesivă.Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult, iar produsul nu trebuie să fie înghițit.

Conținutul Pachetului:

3 cutie x Perie Interdentare (20buc Cu Cutie de Original)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Origine: China Continentală