Greutate de Ridicare-Mănuși de Prindere cu Suport pentru Încheietura mâinii Antrenament Manusi pentru Femei și Fete

Capace De Înot

s3072

În stoc

17.60lei
25.17lei

Caracteristici:

OOTDTY

Plin de palmieri, de protecție ,nu mai rupt mâinile și nu mai bătături.acest premium-haltere mănușă acoperă întreaga palmă și degetul mare de la mâna ta este, de asemenea, protejate.

Aceste design unic haltere încheietura mâinii-împachetări, care oferă atât bărbații, cât și femeile superioare, experiență de formare și serviciile oferite de suport pentru încheietura mâinii cu fiecare și fiecare lucru.excelent suport pentru încheietura mâinii pentru efectuarea ascensoare, cum ar fi frânturi, curat și labagii, față-genuflexiuni, și alte ascensoare care necesită protecție încheietura mâinii.

Extra-bine-prindere,neopren pentru un plus de prindere pe bara, trageți în sus de bara, muscle-up inele, ceainic, clopote, și mai mult!

Confort,gînditor-inginerie cârlig și buclă de închidere bretele vă ajută să vă reglați încheietura mâinii-împachetări pentru-a-se potrivesc perfect, fără a pierde din tensiune în timpul antrenamentului.anti-sudoare material de neopren.

Multifuncțional sport accesoriu, acestea antrenament greutate de ridicare-mănuși sunt extrem de durabile și extrem de versatil, ele nu sunt doar ideal-pentru greutate de ridicare-dar sunt, de asemenea, perfect pentru sportivi-ca boxerii-cricketers , halterofili,gimnastele etc. ele sunt o necesitate în timpul antrenamentelor , yoga , exerciții și fizioterapie-sesiuni ,ciclism ,urmărire-și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Material:sbr Neopren

Culoare:Negru,Albastru

Pachetul Include:

1 Pereche Ventilate Sport Mănuși

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Aplicabile Oameni: Adult
  • Origine: China Continentală
  • Varsta: De mai sus 13