Noi 90 De Grade, Garda De Blocare Șurub De Blocare Uși Glisante Maner Din Otel Inoxidabil Încuietorile De Siguranță Acasă Catarama De Blocare A Ușii Accesorii

Hardware

s1996

În stoc

1.23lei
2.27lei

Caracteristici:

1. Aplicarea pe scară largă: 90 de grade ușa catarama este potrivit pentru cele mai multe încuietori la ușă, potrivit pentru cameră de familie, usa, grajd, grădină, baie, cabinet, bucatarie, birou, hotel, etc.Economisi spațiu și spațiu de design pentru usi din lemn.

2. Material: de Înaltă calitate unghi drept de închidere a ușii este realizat din oțel inoxidabil și are un multi-strat de suprafață lustruită pentru a elimina orice urmă de coroziune, rugină și decolorare, asigurând durabilitate și fiabilitate.

3. Design: Convenabil cam lock, blocare de confidențialitate și răstoarnă acoperi oferi un plus de securitate pentru un mediu de viață mai confortabil.Această blocare este foarte robust și vine cu hardware-ul de montare.Se atașează cu ușurință, iar atunci când le deschideți, asta oarba sunt în loc, astfel încât ei nu vor intra accidental de pe și de a lua blocat.

4. Manopera rafinat: dreapta unghi de alunecare de închidere a ușii, ușa glisantă de blocare și de blocare a camei, de 90 de grade unghi drept usa glisanta, baie de închidere a ușii.Aspectul rafinat, simplu, sigilate, sudate, îngroșat de bază, armat, nu este ușor să rupă și să se deformeze, durabil.

5. Ușor de instalare: șuruburile sunt incluse în pachet, care este convenabil pentru instalare și întreținere.Ușor de folosit, instalat pe usi si ferestre, prevenind eficient străini de rupere în și asigurarea faptului că siguranța familiei tale.

Descriere:

Fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil, este rezistent și durabil și are o durată lungă de viață.Usor de instalat si intretinut, simplu și practic, cu profil redus și în condiții de siguranță.Potrivit pentru usi, dulapuri, bai, grupuri sanitare, ferestre, mobilier, animale de companie usi, etc.

Caietul de sarcini:

Material: otel Inoxidabil

Înălțime: 32mm

Lungime: 45mm

Grosime: 1,5 mm

Distanța gaura: 36mm

Diafragma: 5mm

Pachetul Inclus:

1 buc * Garda Șurub de Blocare

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Lungime: 45mm
  • Distanța Gaura: 36mm
  • Tip: Mobila Maner Si Buton
  • Material: Metal, Din Oțel Inoxidabil
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Înălțime: 32mm
  • Stil: Modern
  • Origine: China Continentală
  • Grosime: 1,5 mm
  • Diafragma: 5mm