Moale Cască Caz Cască Caz Acoperire pentru Căști Organizator Cutie Transparenta TPU pentru Căști Protector Reutilizabile Compartimentul de Încărcare

Portable Audio & Video

s1858

În stoc

2.27lei
6.44lei

Protejează căștile cu acest durabile caz, care păstrează aspectul lor original și design.Acest caz este fabricat din material de înaltă calitate, care previne în mod eficient zgârieturi, praf și daune de apă.Puteți utiliza căștile oricând, oriunde, fără a afecta utilizarea normală.Cazul are decupaje precise pentru toate butoanele, porturi de încărcare, și lumini indicatoare.Este ușor și ușor de transportat, astfel încât vă puteți bucura de muzica ta.

Caietul de sarcini:

Nume: Căști De Protecție Caz

Culoare: Transparent

Material: TPU

Greutatea netă: aproximativ 22g

Greutate cu ambalaj: despre 22g

Dimensiune produs: 10 * 7 * 3 cm/3.94*2.76*1.18 cm

Ambalare Dimensiune: 10 * 7 * 3 cm/3.94*2.76*1.18 cm

Lista De Ambalare:

1* Căști De Protecție Caz

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Se Potrivesc Perfect: Conceput special pentru Enco Gratuit 3 căști, acest caz de protecție oferă o potrivire perfectă, fără a afecta lor normală de utilizare.Bucurați-vă de muzică fără nici o perturbare.

2.Elegant și în condiții de Siguranță: Această căști de protecție caz are un unic aspectul original și design, un confortabil și confortabil se potrivesc, și un transparent, durabil TPU material.Se afișează manopera amenzii și calitatea de căști cu un design clar.

3.Protecție grele: Acest căști de protecție caz oferă robust de protecție pentru căștile de la diverse tipuri de utilizare de zi cu zi, cum ar fi zgarieturi, impacturi, și murdărie.Ea are o bună capacitatea de protecție care poate proteja cu succes căști.Acest caz se asigură că căștile sunt de multe ori bine.

4.Convenabil și Subțire: Această căști de protecție caz este subțire și ușor, astfel încât să puteți convenabil de a transporta cu tine oriunde te duci.Acesta are un design subțire care se potrivește cele mai multe căști și nu crește dimensiunea de sac sau de buzunar.

5.Ușor de Utilizare: căști de protecție caz este convenabil de a opera, cu toate butoanele, porturi de încărcare, și indicator de lumini perfect aliniate.Vă puteți bucura de o muzica de calitate experiență cu operare flexibil.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Numărul De Model: Căști De Protecție Caz
  • Tip De Element: Casti Husa Silicon
  • Material: Plastic
  • Origine: China Continentală
  • Pachet: Da