Multifunctional Tricot Respirabil Ascuns Sac De Talie, Reglabila Rulează Centura De Talie Tricot Ascuns Talie Sac De Depozitare De Înaltă Calitate

Capace De Înot

s18415

În stoc

27.97lei
55.93lei

Caracteristici:

OOTDTY

Material de calitate: Noastre de funcționare talie pachet este facut din sport de calitate tehnologie tesatura, care previne iritarea, viguros.Umiditate-wicking tesatura, de asemenea, absoarbe transpiratia, pastrand corpul uscat și răcoros.

Mutiple Dimensiune: centura fanny pack include înconjoară toate talie buzunar pentru deținerea de orice dimensiune, telefon, bani, carduri, chei, și necesitățile de călătorie.Puteți pune aceste element de oriunde te-ai simti cel mai confortabil.

Design Ergonomic: fanny pack este proiectat pentru a organiza obiectele în siguranță, că nu se agită, chiar și după antrenament viguros.Puteți regla poziția de element țineți convenabil, fără a lua-le de centura.

Sac de talie: Cu super-elastice de material, centura poate conformă cu corpul tau.Acesta este conceput pentru a fi potrivește astfel încât să puteți rula fără a simți lucrurile.Nu va fi nici-voluminoase, chiar și atunci când transportă element.

Sigur Buzunare: centura poate fi ascuns sub alte articole de îmbrăcăminte pentru nici cele altcineva să-l văd.Încă mai puteți obține cu ușurință acces la deschiderea de sus a buzunar și să-ți ții lucrurile de la obtinerea pierdut...

Caietul de sarcini:

Material: Spandexs, Nailon, Poliester

Culoare: Negru/Gri/Roz

Dimensiune

Dimensiuni: Ca Imagine Arată

Pachetul Include:

1 buc Ascuns Talie Sac

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Varsta: De mai sus 13
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: W8EE1SA200333
  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Aplicabile Oameni: Adult
  • Material: Spandexs, nailon, Poliester