Cilindru Matrite lumanari Mucegai Silicon pentru Lumânare Face Reutilizabile Lumânare Rășină Mucegai Rășină de Turnare Matrite DIY Silicon Mucegai M6CE

Arte,Meșteșuguri Și De Cusut

s1694

În stoc

59.53lei
74.43lei

Caracteristici:

OOTDTY

Materiale de calitate: De matrite pentru lumanari sunt realizate de înaltă calitate silicon, care poate fi folosit pentru copt sau refrigerare.Moale și destul de dură, suprafețele sunt netede și ușor să se spele.Buna sa mucegai pentru bucatarie.

3D Mucegai: Reutilizabile cilindrice lumânare matrite pot fi DIY pentru a face lumânare decoratiuni si le-a pus în camera de zi ca decoratiuni, adăugând accente de atmosferă caldă.

Durabil: formă Cilindrică pentru această lumânare de mucegai, De culoare sunt la modă și elegant.Ele pot fi adăugate crafting materiale, cum ar fi folie de aur, sclipici, flori uscate sau orice element doriți.

DIY Lumânare Meserii: Acest popular matrite lumanari sunt pline de moda sens și elemente moderne, o atmosferă caldă, mai ales în această lumânare cu confortabil de culoare, care sunt foarte frumoase.

Ușor de Demould și de Presă: pur și Simplu se toarnă ingredientele preferate în lumânare mucegai și lăsați-o să stea să se răcească complet, apoi puteți elibera cu ușurință produsul finit, prin împingerea în jos a matriței.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Culoare: Ca Imagine Arată

Greutate pachet: aprox.375g

Dimensiune: aprox.9.5x10.2cm/3.74x4.01in

Pachetul Include:

1 buc x Lumânare Mucegai

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Material: 1
  • Dimensiune: 1
  • Origine: China Continentală