Iarna Motocicleta Electrica Genunchi Paznici rezistent la apa Rece Coliziune Rezistent la Cald PU genunchiere pentru Încălzit de Picior rezistent la apa

Capace De Înot

s13058

În stoc

135.48lei
398.53lei

Iarna Motocicleta Electrica Genunchi Paznici rezistent la apa Rece Coliziune Rezistent la Cald PU genunchiere pentru Încălzit de Picior Impermeabil Gros

Puncte: 1.Iarna-Gata de Protecție: Experienta mare confort pe motocicleta plimbari cu aceste genunchi protectori care tine de cald datorită vântului-rezistent piele PU și confortabil garnitură de pluș, perfect pentru iernile friguroase!

2.Reglați-fit confort: Cu un elastic de proiectare și reglabil genunchiere, puteți ajusta în mod liber la picior mărimea și etanșeitate fără a se preocupa de alunecare sau de strângere.

3.Noapte Vizibilitate: Aceste motociclete genunchi, protectori ai o reflectorizante design care strălucește în întuneric, făcându-te mai vizibile atunci când de echitatie pe timp de noapte.Bucurați-vă de un seif și plimbare elegant cu aceste genunchi protectori.

4.Anti-coliziune tampon shell: motocicleta genunchi de protecție sunt dotate cu un anti-coliziune tampon de coajă și coajă tare de design, care oferă o protecție sporită.Cu noastre avansate caracteristici de siguranță, vă puteți bucura de o plimbare securizat, fără nici o griji de forța de impact.

5.Un Must-have pentru Siguranță: a se Proteja genunchii în timp ce bicicleta cu aceste de înaltă calitate, genunchi, protectori.Fabricat din moale si respirabil material, te ține cald și confortabil în timpul iernii plimbari.

Plimbare confortabil și în siguranță în această iarnă cu Bretele Genunchi pentru Motociclete.Anti-alunecare de proiectare se asigură că nu se va muta sau contracta, în timp ce creșterea vizibilității vă ține în siguranță pe noapte plimbari.

Caietul de sarcini: Material: piele PU, garnitură de pluș

Dimensiune Produs:

Hardshell lunga L: 64 x 31cm/25.1 x 12.2 în

Reflectorizante de mult L: 67 x 30 cm/26.3 x 11.8 în

Hardshell mid-lungime M: 51.5 x 29.5 cm/20.2 x 11.6 în

Reflectorizante mid-lungime M: 49 x 28cm/19.2 x 11in

Hardshell scurt S: 36.5 x 32cm/14.3 x 12.5 în

Reflectorizante Scurt S: 35 x 33cm/13.7 x 12.9 în

Lista:

Motocicleta Picior Protectoare*1 pereche

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Varsta: De mai sus 13, Copii
  • Nume De Brand: liilaimic
  • Origine: China Continentală