Genunchiere 1 Pereche De Non-Alunecare De Genunchi Proteză De Evitare A Coliziunii Bretele Genunchi Cu Partea Stabilizatori Și Burete Gros Tampon Genunchi

Capace De Înot

s11940

În stoc

40.08lei
57.26lei

Proteja genunchii în timpul yoga sau orice activitate cu genunchiul nostru protector.Convenabil pentru a muta cu 2 opțiuni de dimensiune și de a preveni alunecarea.Mare pentru un prejudiciu de prevenire și de sprijin.

Caietul de sarcini:

Nume: genunchiere

Material: Burete + poliester

Dimensiuni: L, XL

Greutate: Aproximativ 145g

Lista De Ambalare:

Genunchiere*1 Pereche

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Oferim Tampon: Spune la revedere de la leziuni la genunchi cu excelente genunchiere care oferă protecție superioară.Dispunând de un burete gros fața tampon care actioneaza ca un tampon, aceste tampoane reducerea impactului și a oferi suportul necesar pentru genunchi.

2.Confortabil de purtat: Dispunând de un amestec excelent de materiale, aceste genunchiere oferi top-notch de protecție în timp ce restul de respirabil și confortabil de purtat.Muta cu ușurință și încredere, știind că ești protejat.

3.Nu este Nevoie să se Adapteze în mod Constant: genunchi tampoane de oferta personalizate se potrivesc cu 2 opțiuni de dimensiuni și elasticitate excelenta care conturul genunchi curbe.Nu este nevoie să se adapteze în mod constant pentru o potrivire perfecta.

4.Bretele reglabile: Genunchi Tampoane oferă acces gratuit la curele de ajustare pe ambele părți pentru a se potrivi perfect și pentru a preveni alunecarea.Cu un design user-friendly, ele sunt ușor de pus și decolare.

5.Aplicarea pe scară largă: Asigurați-vă că genunchii rămâne nevătămat și relaxat în setări diferite - de la yoga rutine de dans, fitness și chiar activități în aer liber cum ar fi de echitatie și să fie difuzate.

Recenzii Ale Clienților

Adauga un comentariu

Specificatii

  • Varsta: De mai sus 13, Adult
  • Material: Burete + Poliester
  • Origine: China Continentală