Like literally, în mai puțin de o lună plec de acasă timp de vreo 3 săptămâni și nu, nu în vacanță! Plec la cursul de Trainers marca Crafting Minds, unde o să învăț să elimin blocaje și tracuri de scenă și public speaking, cum să mă folosesc de ton și gestică pentru a transmite mesajul corect și câte și mai câte.

Și, da, NU IMI VOI LUA COPILUL CU MINE!

Domnișorul va rămâne acasă cu tatăl și vor petrece 19 zile de vis, sunt sigură.

Cum fac asta? O rețetă de succes nu există, însă câteva lucruri sunt esențiale:

  • Îmi resetez prioritățile from time to time – copilul este prioritatea nr 1 de când vine pe lume, până la adânci bătrâneți. Asta nu se va schimba niciodată! Însă, de-a lungul timpului, apar oportunități care ne ajută să evoluăm atât profesional, cât și personal. Pentru mine asta e una dintre ele, iar faptul că mă ajută să cresc business-ul e a total win!
  • Aloc timp pentru mine – și asta e valabil pentru toate persoanele implicate în creșterea copilului! Nu înseamnă că dacă noi l-am făcut și am stat cu el ceva timp acasă, tații nu au dreptul la timp liber. Același lucru se aplică și bunicilor. Dați-le și lor liber. Credeți-mă, toți avem nevoie!
  • Am deplină încredere în partenerul meu – la începutul relației noastre cu puștiul (și ușor afectată de despresia post-partum despre care am scris aici), mi se părea că doar eu știu ce e mai bine pentru copil. Apoi mi-am dat seama că instinctul e la amândoi și că tot ce vrem e să-i fie bine. Iar cu dragoste și încredere se clădesc caractere minunate! Încercați!
  • Privesc în ansamblu – dacă mie îmi este bine, automat se va răsfrânge acest lucru și asupra familiei mele. Și nu numai! Tot ceea ce am făcut prin Metafeeling până acum, a adus încredere, echilibru și împlinire pentru toți cei care mi-au trecut pragul. Și ca ei mai sunt atâția, iar pentru acești oameni aleg să-mi ating potențialul maxim.

Așa că da, dragilor, se poate! Se poate să fiu o mamă extraordinară și dacă plec de acasă pentru a-mi atinge obiectivele pe termen lung.

Aveți încredere în voi și dați-vă șansa de a crește un mediu plin de iubire, asumare și frumos!

Tags

am incredere in partenerul meu, crafting minds, cum setezi prioritati ca mama, curs de trainers, despresia post-partum, dezvoltare personala, mame antreprenor, metafeeling, plec de acasa, pot fi mama si avea bussinesul meu

Articole Similare

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *