Am verificat fiecare cameră, jur! Așteptările, bată-le vina. Dar soțul meu nu, nu mi-a cumpărat flori de 8 martie. Și pentru prima dată am fost mai fericită ca niciodată.

Vedeți voi, eu m-am considerat genul de femeie care TREBUIE să primească flori altfel nu se simte validată ca femeie. Acum râd în hohote interne (pentru că doarme fii-miu) când scriu asta. Adică un buchet de…DOAR un buchet de flori de 2-3 ori pe an te face să te simți femeie?! Câte discuții n-am avut cu dânsul în cei 4 ani de relații. De câte ori nu i-am explicat că așa sunt eu și e normal (be careful with this) ca el să îmi facă pe plac. Câte hărți nu i-am desenat cu drumul acasă-florărie, birou-florărie-acasă. Heheeee…copilul din mine, săracul.

Dar așa cum eu eram cea care TREBUIA să primească flori, așa el este genul care NU NUMAI prin flori își arată dragostea.

Na poftim, fă nebuna să înțeleagă. Nebuna a înțeles după ce a citit Cele 5 limbaje ale iubirii de Gary Chapman. Mindblowing!!! Adică un om poate iubi la fel de mult și de intens ca alt om, dar prin moduri diferite? OMG am picat din cer. DA! Luaț de citiț, vă rog. Și uite așa m-am relaxat.

Așteptările, dragilor. Așteptările sunt aceste satane ale relațiilor de orice fel. Dați repede cu aghiasma lipsei de așteptări. Exorcizați-vă egoul. Când nu mai ai așteptări, te bucuri de viață la un alt nivel. Când nu mai ai așteptări te bucuri de RELAȚIE la un alt nivel. Știți ce mișto se simte când soțul meu îmi aduce flori când consideră el? Mvai, zici că e primul buchet din viața mea.

Azi, soțul meu nu mi-a cumpărat flori, DAR. Când am ajuns acasă după un curs intens și senzațional, aveam o oală de paste cu carne DOAR PENTRU MINE. Delicioase, puse la cuptor ca să rămână calde pentru diavolul tazmanian care refuză mâncarea rece. Făcute exact cum îmi plac mie.

Așa că fetelor, scuzați-mi întrebarea: florile sunt de mâncare? Că dacă nu, o mamă ca mine va prefera oricând o oală de mâncare cadou, decât un buchet de flori!

LA MULȚI ANI, MINUNATELOR!

Tags

8 martie fara flori, arata-i partenerului ca il iubesti neconditionat, asteptari nerealiste, cel mai bun partener pentru mine, cele 5 limbaje de iubire, gary chapman, gesturi de iubire in cuplu, iubire neconditionata, mama vs femeie, nu ma mai iubeste, nu mi-a luat flori, sotul meu ma apreciaza, vreau sa ma simt iubita

Articole Similare

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *