Cu toții știm că românii sunt specialiști în orice, mai ales politică! Dar puțini sunt cei care realizează că printre noi se află un alt tip de specialiști. ATOATESPECIALIȘTII! Mamele!

De-a lungul vieții mele, multe mi-au auzit urechile. Chestii mai plăcute, mai neplăcute, injurii din te miri ce motiv stupid, jigniri ca la ușa cortului din cauze și mai stupide. DAR …

Ce îmi e dat să citesc pe toate grupurile de mame, MĂ ORIPILEAZĂ!

Din secunda în care nasc, unele femei au impresia că în loc să scoată un plod din ele, tocmai și-au făcut transplant de creier. ORICE le întrebi ȘTIU! Medicație pentru răceala copilului? De care vrei: homeopată, alopată, bio-eco-pată? (consultul pediatric e overrated) Alăptat? Pfff…știu tot și dacă ÎNDRĂZNEȘTI să renunți din motive d-astea că nu poți, că nu trage bine, sau orice altceva înseamnă că nu ești mamă adevărată. Ești un fake și faci de rușine comunitatea! HUO! Vaccinuri? Ai de capu meu. Nu vrei să deschizi subiectul!!! Sar la gâtul tău ca dragonu lu Khaleesi pe amărâtu ăla de regele la white walkerși. Diversificare? Fetiță…ia un scaun, caiet studențesc cu 100 de file și notează.

Practic n-ai timp să respiri pe astfel de grupuri. Nu poți cere un sfat fără să fii blamată. Dacă îndrăznești să ceri o amărâtă de părere pe subiectul diversificării timpurii (de la 4 luni)…DOAMNE FEREȘTE! Păi tu inculto, adică n-ai citit tu că OMSu recomandă de la 6 luni? Nu ai stat cu telefonu în mână să cauți TOATE articolele ro-en în care explică ca pentru proști, tuto, de când se începe? Măi fato, sărako, urâto-proastă, vrei tu de la 4 luni că așa ți s-a năzărit. NTZ!!!! Ești o rușine pentru toate mamele specialiști din lume!

E cazul să continui să vă explic că pentru orice subiect legat de viața cu un puradel, există minim 10 specializde?

Și jur pe roșu dacă aș avea o problemă în cazul în care mamele alea ar fi specialiști cu acte în regulă! (că și pe mine mă mai apucă facerea de bine uneori când știu ce a funcționat pe purcelu meu, dar nu zic că e literă de lege). Și jur și pe roz de m-aș supăra dacă muiericile astea care e ele (atoate)specialiști ar avea un gram de empatie vis-a-vis de amărâta aia care VOIA DOAR UN SFAT! Da când le văd sărind ca șacalii pe sânge proaspăt, mi se urcă friptura de miel la cap și fac urât!

Mamelor din lumea toată, mai lăsați facebooku! Pentru binele copiilor voștri. Pentru binele altor mame. Pentru binele generației ăsteia care crește sub telefonu vostru, că nasul nici nu vi se mai vede.

Dacă n-aveți pic de empatie e ok! Chiar e ok. Nu vă judecă nimeni pentru asta. Dar nu vă mai dați cu părerea fără a fi scoase la tablă! O să repet până când o să mi se tocească degetele

CE ȚIE NU-ȚI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!

Lăsați Nuțicile să vină la mine. Hai pa!

Tags

atoatespecialistii, competitia intre mame, depresia postpartum, diversificarea timpurie, lipsa de empatie intre mame, mamele stiu, medicatie homeopata, probleme alaptare, recomandari oms, specialisti desavarsiti, specialistii zilelor noastre, vaccinuri pro si contra

Articole Similare

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *