Când eram mică primul lucru pe care am fost nevoită să-l învăț de la bunica mea a fost cum să mă adresez prietenelor ei – ”Buni te roagă să le spui babelor mele – persoane în vârstă – nu babe, da? Ca să se simtă și ele mai bine!” Partea asta cu simțitu mai bine deși ai 80 de ani și impresii de divă (toate babele bunicii mele erau mișto though), m-a depășit, dar i-am făcut pe plac bunică-mii.
Azi, însă, țin să fac un anunț important! Rog toate BABELE care nu mai au ce face în casă, la o șuetă cu alte babe, cu nepoți, copii, soț, animal de companie, să-și lase haina de ”Eu le știu pe toate mai bine decât tine” acasă și să își vadă de frumoasa viață pe care o mai au de trăit.


Îmi cresc copilul cum simt și cum știu


Da, îl scot iarna din casă pentru că mi se pare normal ca piticul să se bucure și de temperaturi mai joase. Nu, nu se sufocă dacă stă în marsupiu și fiți sigură că e treaba mea dacă îl împărtășesc pe copil de 5 ori pe zi, pe an sau deloc.
Pentru astfel de ”persoane în vârstă” am ales să port tricoul cu mesajul din imagine. Dacă vreți și voi unul asemănător sau altul cu mesaj la fel de îndrăzneț, vă invit să accesați acest site
PS: puteți să vă comandați tricou de damă sau…să vă lăsați barbă. Either way sunteți niște mame minunate!

Tags

babele si sfaturile, e greu sa fii mama, mars, metafore de la bacanu, my mom is a hero

Articole Similare

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *